Hyllad vintagebutik i Kalmar till salu

KALMAR Artikeln publicerades
Madeleine Petersson som har bloggen Bonjour vintage har bestämt sig för att sälja sin vintagebutik Bonbons.
Madeleine Petersson som har bloggen Bonjour vintage har bestämt sig för att sälja sin vintagebutik Bonbons.

Sveriges vintagedrottning Elsa Billgren har hyllat Bonbons i sin blogg. Nu är butiken i Kalmar till salu.

Varför säljer du?

– Jag har drivit butiken i tre år parallellt med att jag har jobbat som fotograf. Jag har även släppt en bok, formgivit en klänningskollektion med Jumperfabriken, spelat skivor och fotat för tidningar och företag. Nu har jag bestämt mig för att jag ska nischa mig och starta en digital media-byrå tillsammans med Sofia Ekholm där vi hjälper företag med deras sociala medier. Nu vill jag att någon annan tar över Bonbons som har passion för inredning och eventuellt vintage och som kan driva Bonbons vidare, säger butiksägaren Madeleine Petersson.

Vad får man som köpare?

– Först och främst konceptet och varumärket Bonbons som jag har byggt upp under tre år. Butiken är väl inarbetad med fast kundkrets sedan 2014 och det finns ytterligare potential att utöka kundkretsen. I priset ingår sortiment, lager, webbshop med utbildning och våra upparbetade sociala medier. Om man även vill ta över butiken/lokalen som ligger på Smålandsgatan så kan det även finnas möjligheter för detta.

Finns det intressenter?

– Jag lade ut annonsen i fredags kväll, så allt är väldigt nytt - även för mig. Men det finns några som har hört av sig. Jag är dock öppen för fler intressenter.

Hur känns det att sälja?

– Det känns bra. Jag har lagt ned mycket tid, energi och själ på Bonbons för att bygga upp varumärket och det är himla kul att butiken har blivit så uppmärksammad i sociala medier och bloggar. Jag skulle gärna vilja se att någon driver vidare Bonbons, som webbshop och/eller butik. Kalmar behöver en butik som Bonbons som säljer utvalda inredningsdetaljer och handplockade vintagemöbler och kläder.

Kommentera, dela och gilla gärna artikeln nedan.