Hur gör du för att behålla sommarkänslan?

Kalmar ,
Foto:
Lena Linde, Södertälje: – Jag tror det är viktigt att använda kvällarna, att man fortsätter ­använda kvällarna och är utomhus även när man har börjat jobba igen. Marina Kjellman, Gran Canaria: – För mig är det alltid sommar, jag jobbar på Gran Canaria så jag ­behåller sommarkänslan automatiskt eftersom jag åker tillbaka dit snart.
Foto:
Louise Hildebrandsson, Söderåkra: – Jag vet inte riktigt, jag har ingen direkt någon sommarkänsla i år för det har varit så kallt.
Foto:
Victor Hildebrandsson, Söderåkra: – Jag har jobbat hela ­sommaren och börjar ­studera nu så jag har inte riktigt någon sommarkänsla.
Foto:
Jörgen Nilsson, Virserum: – Det är viktigt att man tar tillvara allt. Till exempel att man sitter ute och tar till vara på ljuset, sommarkvällarna och den friska luften som är så god.
Foto:
Christian Nilsson, Malmö: – Jag gick på semester i går och ska bestiga ­Kebnekaise snart så för mig känns det som sommaren precis har ­börjat.
Foto:
Angelica Andersson, Färjestaden: – Vi kommer försöka fortsätta vara utomhus och göra mycket aktiviteter, i kväll ska vi ut i skogen och plocka blåbär.
Foto:
Fadel Abas, Färjestaden: – Vi brukar försöka ta till vara på dagen och göra så mycket som möjligt.
Foto:
Karin Holmér Eriksson, Kalmar: – Jag försöker att inte lägga så mycket vikt vid ­väder, då blir det en kort sommar. Jag bryr mig inte om det är sol eller inte ute.
Foto:
Emelie Casserstål, Kalmar: – Jag tror det är viktigt att fortsätta vara utomhus med vänner, ta en glass och umgås på offentliga platser.
Foto:
Martin Holm, Kalmar: – Jag jobbar inte just nu så sommaren fortsätter ett tag till för mig.
Foto:

Barometern frågade Kalmariter och turister hur de gör för att behålla känslan av sommar nu när studier och arbete återigen är ett faktum för många.

Se svaren bildspelet ovan.

Artikeln publicerades 16 augusti 2017.