Hur gör du för att behålla sommarkänslan?

Kalmar Artikeln publicerades
Foto:
Lena Linde, Södertälje: – Jag tror det är viktigt att använda kvällarna, att man fortsätter ­använda kvällarna och är utomhus även när man har börjat jobba igen. Marina Kjellman, Gran Canaria: – För mig är det alltid sommar, jag jobbar på Gran Canaria så jag ­behåller sommarkänslan automatiskt eftersom jag åker tillbaka dit snart.
Foto:
Louise Hildebrandsson, Söderåkra: – Jag vet inte riktigt, jag har ingen direkt någon sommarkänsla i år för det har varit så kallt.
Foto:
Victor Hildebrandsson, Söderåkra: – Jag har jobbat hela ­sommaren och börjar ­studera nu så jag har inte riktigt någon sommarkänsla.
Foto:
Jörgen Nilsson, Virserum: – Det är viktigt att man tar tillvara allt. Till exempel att man sitter ute och tar till vara på ljuset, sommarkvällarna och den friska luften som är så god.
Foto:
Christian Nilsson, Malmö: – Jag gick på semester i går och ska bestiga ­Kebnekaise snart så för mig känns det som sommaren precis har ­börjat.
Foto:
Angelica Andersson, Färjestaden: – Vi kommer försöka fortsätta vara utomhus och göra mycket aktiviteter, i kväll ska vi ut i skogen och plocka blåbär.
Foto:
Fadel Abas, Färjestaden: – Vi brukar försöka ta till vara på dagen och göra så mycket som möjligt.
Foto:
Karin Holmér Eriksson, Kalmar: – Jag försöker att inte lägga så mycket vikt vid ­väder, då blir det en kort sommar. Jag bryr mig inte om det är sol eller inte ute.
Foto:
Emelie Casserstål, Kalmar: – Jag tror det är viktigt att fortsätta vara utomhus med vänner, ta en glass och umgås på offentliga platser.
Foto:
Martin Holm, Kalmar: – Jag jobbar inte just nu så sommaren fortsätter ett tag till för mig.
Foto:

Barometern frågade Kalmariter och turister hur de gör för att behålla känslan av sommar nu när studier och arbete återigen är ett faktum för många.

Se svaren bildspelet ovan.