Hotade slå in pannbenet - döms till dagsböter

Kalmar Artikeln publicerades

En medelålders man hötte med näven åt en yngre man och sa att han skulle ”slå in pannbenet på honom”. Nu döms han till dagsböter vid Kalmar tingsrätt.

Det var en kväll alldeles i början av året som den medelålders mannen hötte med näven åt den yngre mannen och sa att han skulle ”slå in pannbenet på honom”.

De två männen känner varandra sedan tidigare och den äldre ska under en lång tid ha mått psykiskt dålig. Anledningen ska vara en hjärnskada han medicinerats för sedan 2001.

Vid polisförhöret mindes inte den medelålders mannen vad han sagt, men ifrågasatte inte det den andre mannen berättat. Nu döms han till dagsböter vid Kalmar tingsrätt.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.