Gör något åt de nakna männen på Värsnäs

Kalmar Artikeln publicerades

Jag var ute på skogspromenad ute på Värsnäs i närheten av nakenbadet där utanför Kalmar.

Gick på fina stigar genom skogen och kom ut på en udde där det är fanns fem-sex äldre nakna män som stod och onanerade helt öppet. Märkligt då själva nakenbadet, som är uppmärkt med skylt, ligger en liten bit längre bort.

Där dessa män håller till är allemansrätt och vem som helst av oss människor får gå ut dit. Dessutom brukar familjer gå igenom skogen med sina barn. Skulle dessa familjer eller barn ta sig ut på denna udde ja då är nog hela deras liv förstört.,

Det jag vill komma fram till med denna insändare är vem som bär ansvaret för platsen och vad man kan göra för att förhindra detta?

Mitt tips är att klippa gräset och röja upp buskar och träd så man ser dessa personer tidigt och kan ta en annan väg. Det de gör är ju dessutom förargelseväckande beteende och sexuella trakasserier.

Skogsvandraren

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.