Garn-LAN för sticksugna deltagare

Kalmar Artikeln publicerades
Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Stickning och handarbete dygnet runt. I början av juli hålls ett minst sagt udda LAN i Kalmar.

Den 1–2 juli anordnar NBV, Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet, och Stickklubben i Kalmar ett så kallat Garn-LAN. I stället för att spela dator som man brukar göra på LAN kommer de att sticka i ett helt dygn. Evenemanget är öppet för alla och det går bra att både sticka eller ägna sig åt andra hantverk som virkning eller brodering.

”Jag ser lite då och då information om ungdomar som LAN:at en hel natt och tyckte att det där skulle man ju göra med stickning” berättar Anna Nilsdotter Jarås från Stickklubben i ett pressmeddelande från NBV.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.