De leder Guldfesten 2019

Kalmar Artikeln publicerades
Kalmarprofilerna Björn Mortensen och Annica Triberg är konferencierer på den 19:e upplagan av näringslivsgalan Guldfesten.
Kalmarprofilerna Björn Mortensen och Annica Triberg är konferencierer på den 19:e upplagan av näringslivsgalan Guldfesten.

Annica Triberg och Björn Mortensen leder den 19:e upplagan av Guldfesten.

– Jag ser oerhört mycket fram emot att få vara med och leda Guldfesten 2019. Björn och jag har länge pratat om att det vore roligt att göra något tillsammans och vad kan vara mer ärofyllt än detta”, säger Annica Triberg i ett pressmeddelande.

Annica Triberg är journalist och författare som bor i Kalmar, Björn Mortensen är företagaren och Kalmarprofilen som bland annat hyllats som speaker på Ironman.

Näringslivsgalan arrangeras den 9 mars i Kalmarsalen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.