Bingo utser Ironman Kalmar till årets höjdpunkt

KALMAR Artikeln publicerades
Bingo Rimér tänker tillbaka på alla sina lopp under året och utser Ironman Kalmar till det klart roligaste.
Foto: SUVAD MRKONJIC
Bingo Rimér tänker tillbaka på alla sina lopp under året och utser Ironman Kalmar till det klart roligaste.

”Det klart roligaste loppet”. Kändisprofilen Bingo Rimér hyllar Ironman Kalmar på Instagram och skriver att det var höjdpunkten på hans tävlingsår..

Kändisprofilen Bingo Rimér blev en stor publikfavorit när han tävlade på Ironman Kalmar i somras. Han tog sig runt banan på 12 timmar och 57 minuter, men bjöd på både dans och sociala medier-uppdateringar längs vägen.

Nu har han sammanfattat sitt tävlingsår på Instagram och höjer Ironman Kalmar till skyarna: ”Roligaste loppet var helt klart Ironman i Kalmar och det är faktiskt också det loppet som jag ser fram emot mest att få göra igen” skriver han där.

Liksom många andra hyllar han publiken i Kalmar: ”Om Ironman var roligast så var nog Stockholm marathon minst roligast... det känns inte så kul att BARA nöta springa och nöta asfalt på det sättet om man inte är i Kalmar och lyfts fram av publiken”.

Förutom Ironman Kalmar och Stockholm marathon gjorde Bingo Rimér flera swimrunlopp, bland annat ett i Oskarshamn, samt Vasaloppet, fjällmarathon och Vansbrosimningen med flera.