20-åring ska ha sparkat medvetslös man

Kalmar Artikeln publicerades
Foto: Montage

Den 20-årige mannen ska ha misshandlat en medvetslös person, samt tafsat på och misshandlat en kvinna. Nu åtalas han på flera punkter, däribland narkotikabrott.

Den 16 januari blev polisens spanare vittne till en narkotikaaffär i Kalmar. Affären gjordes i en bil där en kvinna köpte 47 gram cannabisharts av 20-åringen. Vid en husrannsakan hos mannen hittade polisen 34 gram cannabis, bland annat hade han gömt narkotika i redlinepåsar i toalettstolens cistern.

Kvinnan avslöjade att hon köpt narkotika av 20-åringen flera gånger tidigare. Mannen åtalas misstänkt för narkotikabrott, samt för två fall av ringa narkotikabrott. I bevisningen ingår bland annat ett stort antal swish-betalningar som gjorts till mannens konto från många olika telefonnummer.

20-åringen åtalas även misstänkt för två fall av misshandel och ett sexuellt ofredande. Natten till den 8 juli stod en kvinna och väntade på skjuts hem tillsammans med sina kompisar på Slottsvägen i Kalmar. Plötsligt kände hon hur någon stoppade upp handen under hennes kjol och tog ett tag om hennes rumpa. Hon vände sig om och gav 20-åringen en örfil. Då slog mannen ett hårt knytnävsslag i ansiktet på kvinnan.

Den 13 augusti misstänks 20-åringen för en rå misshandel utanför Subway på Norra vägen i Kalmar. Ett vittne har berättat hur 20-åringen attackerade en annan man med sparkar och slag. När denne föll till marken medvetslös fortsatte misshandeln med sparkar.

Åklagaren yrkar på att 20-åringen utvisas från Sverige och inte får återvända hit på fem år. 20-åringen förnekar samtliga brott.