Insändare

Varför ska vi betala 7000 kronor i p-avgift?

Insändare Artikeln publicerades
En kraftig höjning av p-avgiften irriterar Mia L.
Foto: Paul Madej
En kraftig höjning av p-avgiften irriterar Mia L.

Hur gör vi som har hund, måste lämna till förskolan och handla på vägen hem? Ska vi ta bussen?

Vi som arbetar inne på Kvarnholmen har tre val, absolut. Men på vilket sätt tycker du att det är okej Mattias Adolfson (S), att vi pendlare ska betala ca 7000 kronor per år i parkeringsavgift? Hur lyckas du få ihop det med att cykla till jobbet? Eller tar du bussen? Eller har du arbetsbil och egen p-plats? Om vi har tre alternativ, som du skriver.

Hur ska vi som t.ex. har hund och måste hem på lunchen, eller har små barn som ska lämnas, hämtas innan och efter jobbet, och dessutom ska man handla lite på vägen hem för att få livspusslet att gå ihop. Ska vi ta bussen tycker du? Eller ska vi cykla till Öland eller till Lindsdal? Ska vi straffas för att har valt att bo ”för långt bort” eller för att vi valt hundar och/eller barn? Räcker det inte med att skatten på bensin är skyhög?

 

Mia L

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.