Insändare

Tomma löften till oss mogendansare

G-by ,

Mogen- och medelåldersdansarna har återigen blivit förbigångna och nonchalerade i vinterns och vårens dansprogram i Folkets park i Oskarshamn.

Parkledningen har konsekvent och uteslutande bokat moderna ungdomsband, trots att man under höstens välbesökta möte i parken lovade att det även skulle bli några mogendanskvällar i parkrotundan under säsongen.

Det visar sig nu att det löftet bara var tomma ord. Inte en enda mogendanskväll har bokats med band som Streaplers, Donnez eller Skåningarna för att nämna några populära mogenorkestrar som skulle fylla dansgolvet med råge en lördagskväll.

Med det nu bokade dansutbudet blir utfallet att dansare som är för gamla för ungdomsdans och för unga för PRO-dans blir hänvisade till att flacka runt på vägarna nattetid 10-20 mil för att få slå en ”sula på parketten” på grund av beslutet som parkledningen egensinnigt tagit.

Avslutningsvis ska signaturen gratulera ungdoms- och ”sportdansarna” för orkesterutbudet på fredagskvällarna som tillhör toppen av ungdomsbanden. Där finns det stora möjligheter för ”sportdansarna” att briljera och flaxa runt på en av landets bästa dansbanor.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.