Insändare

Så kan vi få folk sluta att gena

Insändare ,

Så länge jag funnits till, har jag sett människor gena över alla sorters ytor. Man går över nyanlagda gräsytor och planteringar och man kör till och med cyklar, mopeder och bilar där.

Många ids inte gå genom tunneln när de ska till Oskarshamns lasarett.Man sneddar över en slänten och korsningen in till sjukhuset. En del går till och med längs stora vägen. Hade man tänkt lite längre så hade man kunnat lösa problemet. Detta genom att ta bort buskarna längs husväggen och anlägga en gångbana där. Det är bättre än pilar som ändå ingen bryr sig om.

Lars Forsblad

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.