Insändare

Poliskontroll på fel plats

Insändare Artikeln publicerades

Alla vi som färdas på vägarna runt Kalmar ser aldrig till någon polisbil.

Alla vet att synlig polis dämpar hastigheten, vilket skulle innebära större säkerhet. Vad gör Kalmarpolisen, jo dom gömmer sig ute på flyget vid ett stopptecken vid Flottiljvägen, som är svårt att se.

Där är det väldigt lite trafik, så det finns ingen som helst trafikfara. Men där kan de givetvis fånga några "syndare" som missat detta tecken för att sedan med två poliser jaga ikapp "syndaren" med blåljuset på.

Är det konstigt att förtroendet för polisen minskar? Man skyller ofta på personalbrist, men är detta rätt sätt att använda resurserna på?

Jogge

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.