Insändare

Passa på och njut av nya stolstolarna

Insändare Artikeln publicerades

Ett antal solstolar har av Oskarshamns kommun införskaffats för att placeras lite här och var i stadsparken.

Den tydliga avsikten är naturligtvis att vi flanerande i vår vackra park kan slå oss ner och njuta av blomsterprakten och vilan. Kanske även att slumra till.

Vissa forskningar ger vid handen att trenden med det idoga sportandet är ej så hälsosamt som man nu i långeliga tider trott.

Att tänja och trimma kroppen med joggning, styrketräning och låta vårt stackars hjärta utsätta sig för omänskligt slaveri  kan vara förkastligt.

Försiktigtvis förs den här vetskapen inte ut annat än i små doser. Mycket pengar står här på spel.  Alla påkostade gym måste få leva vidare. Likaså sportbutiker med sina dyra trendiga fritidskläder.

Alltså, solstolarna kan vi i största hemlighet njuta av. Ty ännu återvänder vi till de invanda motionsbanorna och långt avlägsen är tiden innan alla kroppens pinoredskap för en tynande tillvaro.

Aino Samuelsson

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.