Insändare

Låt inte Mustafas leende släckas ut

Insändare Artikeln publicerades
Jojjes kök naminsamling
Jojjes kök naminsamling

Sitt soliga leende är bra att behålla vid livets alla skiften.

Det förnam jag på vägen från biblioteket stannande till vid Jojjes Kök och beställde en läcker fiskrätt.

Där stod ägaren själv belåtet serverande sina kunder. Inget oroväckande till synes. Men var det ändock inte en liten gnagande känsla som krypande gjorde sig tillkänna? Får man vara glad när snart ingen anledning finns?

I övermorgon stängs vattnet av. Sedan kommer grävskopan. Om inte ett smärre under sker. En solskenshistoria vore verkligen på sin plats nu.

Måhända Andreas Erlandsson kommer underfund med att det omtalade avtalet går att ändra. Han anar inte vilken ära vederfors honom om han kunde lyckas få till stånd en ändring. Stora rubriker i tidningarna. För att inte tala om nästa års revy som Magnus Ihse som bäst håller på att få ihop material till.

Så vi väntar på en solskenshistoria. Och Mustafa får behålla sitt soliga leende mot sina kunder.

Aino Samuelsson

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.