Insändare

Det behövs nya jobb i Torsås

Insändare Artikeln publicerades

Torsås kommuns näringsutvecklare gick ut med att företagsviljan är god i Torsås och det håller vi med om.

Men vi är mycket besvikna på är Torsås kommun inte arbetar med att få fler företagare till kommunen, vilket de arbetslösa skulle uppskatta.

Det borde fokuseras mer på att skapa nya arbetstillfällen än att bara bygga en massa fastigheter. Visst skapar det arbete till våra byggare men det genererar inte nya arbetstillfällen till oss arbetslösa.

Klarar inte vår näringsutvecklare av att skapa arbete och se till bygdens bästa ser inte framtiden ljus ut i vår kommun. Vi kan inte bara lita på att de företagare som finns kan hålla Torsås kommun vid liv i alla tider. Som det ser ut i världen kan det svänga fort. Glöm inte när Faurecia lades ner och vad det innebar för kommunen. Visst löste det sig då men om det händer igen, vad gör vi då?

Visa lite vilja

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.