Insändare

Hoppas Park Hermina får behålla sitt tak

Insändare Artikeln publicerades

Som skattebetalare måste jag få reagera på kommunens sett att agera i sakfrågor.

Roger Holmbergs (S) ytterst allvarliga sekretessbrott sopades under mattan och locket lades på för att kollegor håller varandra om ryggen när någon begått ett så allvarligt fel. Park Hermina däremot som snyggat till det och gjort det fint, något som tidigare såg ut som ett sunkigt cirkustält, har nu gjort det möjligt att förlänga sommar säsongen ska straffas.

Insändaren vill att Park Hermina ska få behålla sitt utetak.
Insändaren vill att Park Hermina ska få behålla sitt utetak.

Vill kommunen att våra krogar ska se ut som gamla hamnkrogen när turisterna möter vår stad? Vi är en sommarstad med mycket turister. Premiera i stället att någon vårdar det som finns. Det var väl aldrig något problem med bygglov när halva gatan gjordes till uteservering utanför stadshotellet, nej svaret är ju att där sitter ju ofta kommunens personal och äter själva. Hoppas att Park Hermina med många anställda på sin lönelista som ges möjlighet att betala in skatt till vår kommun. Hoppas de får behålla sitt fina tak.

Förundrad invånare

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.