Insändare

Det var inte mycket att fira, Laila Naraghi

Insändare ,

Socialdemokraterna i Oskarshamn bjöd för en tid sedan pensionär på fika för att fira minskningen av pensionärsskatten. Det är inte med sanningen överensstämmande.

Min skatt ökar med 32 kronor i månaden. Är Laila Naraghi dåligt påläst när hon påstår att pensionärsskatten är avskaffad sedan 2016 för en pensionär med pension mindre än 10 000 kr per månad?

Jag får utbetalt 5 688 kronor per månad. Jag har inget bostadsbidrag för vi har en villa utan skulder, men det kostar ju en del ändå för el, värme och underhåll av huset.

Jag tycker inte att Socialdemokraterna och Laila Naraghi ska fira den nya pensionen, när det finns många kvinnor som har lika dålig pension som jag.

Fattigpensionär som inte har något att fira

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.