Insändare

Bättre med fem timmar per dag

Fundersam mamma ,

Jag känner precis som pappan det skrevs om i tidningen. Har två barn, 4,5 år och tre månader gamla. Min pojke hade behövt mer häng med kompisar. Det är skittråkigt att vara hemma med mamma och lillebror. Sen får man inte gå på öppna förskolan när man är inskriven på allmän förskola, så att träffa andra jämnåriga är svårt.

Om man hade fått välja hur man fick ha sitt barns 15 timmar så hade även jag valt fem timmar per dag tre dagar i veckan.

Man kan hoppas att Oskarshamns kommun blir påverkad. Och ändrar detta. För det är bedrövligt. Alla barn är olika och har olika behov.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.