Insändare

Andra regler gäller visst för KFF

Annacarin ,

Kalmar FF har "kommit överens" om ett nytt avtal om namnet på arenan. Kan man göra det med något man inte äger? Var det inte det man försökte göra med idrottsplanen i Lindsdal?

I Lindsdal protesterade kommunen och sa ifrån, men med KFF är det som vanligt andra regler som gäller. Har de sålt arenan och sluppit ifrån skulderna genom att baxa över dem på bland annat ej fotbollsintresserade skattebetalare så borde väl eventuella sponsorpengar för namnet på arenan tillfalla ägaren, det vill säga Kalmar kommun och dess skattebetalare? Då skulle det ju dessutom bli lite mindre förlust för kommunen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.