Insändare

All heder åt Byggebo för julfesten

Inte bjuden ,

Byggebo bjuder de trogna hyresgästerna på den årliga festen.

Herr/fru Gnällspik ondgör sig, i en insändare, över att hon eller han inte var med trots att vederbörande säkert var bjuden. Tacksamhet borde istället vara reaktionen. Heder åt bolaget som i motsats till många andra, kapitalistiska uthyrare, bjuder de trognaste på något.

Så nästa år herr/fru Gnällspik: Sitt hemma och fortsätt att gnälla eller välj som många andra att glad och trevlig tacka ja när någon gör något för dig. Vi alla andra, villaägare med banklån och hyresgäster i andra bolag, avundas er som blir bjudna på fest.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.