Fredrik Nygren

Hem till Mallorca, Playstation 4 och bloggkungen

Fredrik Nygren Artikeln publicerades

Det är en sak jag vill berätta.

Jag och familjen tillbringade hösten och en bit in på nya året i Spanien. Vi fann paradiset i medelhavet på Mallorca. Det var kärlek vid första ögonkastet. Och vi blev ett äventyr för livet rikare.

Det går inte en dag sedan vi kom hem utan att Mallorca finns i tankarna. Vi följer vänner (ex. via Petra Vargögas blogg) vi lärde känna via social medier och håller koll på vad som händer på ön. Vi saknar vännerna. Vi saknar maten. Vi saknar atmosfären. Vi saknar klimatet. Vi vill tillbaka.

Vår längtan blev för stark. Därför följer vi hjärtat och reser tillbaka, hem till Mallorca. Den här gången vet vi inte hur länge vi stannar, kanske ett halvår, ett år eller längre. Beslutet påverkar naturligtvis många praktiska saker. Jobb, skola, boende och allt det där. Vi har en plan. Det löser sig. I början av sommaren landar vi i Palma på Mallorca.

Nu vet ni.

???

Till er alla spelfreaks: En ny spelkonsol är på väg att se dagens ljus. Spännande rykten dök nyligen upp som berättar att vi kan vänta oss att nya Playstation 4 lanseras nästa sommar (2013). Ryktet säger också...
...att utvecklingsnamnet/kodnamnet för PS4 är "Orbis"
...att PS4 inte är bakåtkompatibel med spel för PS3
...att nya spel kommer vara låsta till användarens PSN-konto, ett försök att förhindra piratkopiering.
...att PS4 kommer utrustas med en AMD x64-processor.
...att nya spel kan köpas på Blu-Ray eller laddas ner.

Källa: Kotaku

???

Jag känner kungen. Vi kan kalla honom CG. Hans riktiga namn är egentligen bloggkungen. Det är en ovanlig titel för en oskarshamnare. Så är det. Dagens sanning. Det betyder att han måste vara bra, jäkligt bra. CG är den självklara arvtagaren till bloggtronen sedan Kalmar FF:s Henrik Rydström lämnade Barometern-OT:s blogglag.
Inflytelserik är han också, CG. Om CG tycker till, då lyssnar inte bara Fantomen. Ena dagen kräver CG en ny back till IK Oskarshamn eller önskar en artist till sommarfestivalen Latitud 57, då blir det så.
Nu har CG skrivit en hyllningsbloggpost till mig, bloggrookien. Det är lika stort som att få tömma papperskorgen efter hockeylegenden Wayne Gretzky. Ni fattar - STORT.
Jag begriper ingenting.

???

Go natt!