Feature

Lär dig köra MTB tillsammans med oss

Feature Artikeln publicerades
Den 15 september drar vi igång Bonus Weekends nya inspirationsskola i mountainbike.
Den 15 september drar vi igång Bonus Weekends nya inspirationsskola i mountainbike.

Bonus Weekend Inspiration har blivit en stor succé och nu rivstartar vi hösten med ännu en inspirationsskola. Denna gången kör vi mountainbike i vacker natur.

Är du sugen på att lära dig en ny aktivitet i höst? Efter Bonus Weekends populära inspirationsskolor i crawl och padeltennis är det dags för höstens skola i mountainbike.

– Många har varit nyfikna och frågat om vi kommer att ha fler inspirationsskolor. Och självklart kommer vi att ha det. Vi kan ju inte sluta med ett vinnande koncept som våra prenumeranter uppskattar. De som har varit med är eniga, det har varit väldigt roligt och givande att vara med, säger Elis Nazmieva Eriksson, marknads- och upplageansvarig på Barometern-OT.

Intresset för att köra MTB bara växer och så sent som den 3 augusti var det premiär för nya loppet Hansa Bygg Grand Prix Kalmar MTB. Loppet lockade 200 cyklister som gav sig ut på 46 respektive 23 kilometer långa rundor.

– Vår nya skola i MTB är för dig som vill ha mer action, komma ut i naturen och få en härlig utmaning på fantastiska stigar, fortsätter Elis Nazmieva Eriksson.

MTB-skolan som är ett samarbete mellan Barometern-OT och Ekerum Resort är uppdelad i två kurser, en fortsättningskurs och en kurs för nybörjare. Varje kurs har plats för åtta prenumeranter.

Alla kan anmäla sig, oavsett om man är helt nybörjare och aldrig testat på MTB eller är rutinerad..

Nybörjare steg 1: lördagar 15/9, 22/9, 6/10 och 13/10. kl. 9.00-10.00

Fortsättning steg 2: lördagar 15/9, 22/9, 6/10 och 13/10. kl. 11.00-12.00

Gör så här om du vill vinna en plats på någon av MTB-kurserna:

Är du prenumerant på Barometern-OT, minst 18 år gammal och intresserad av att gå någon av MTB-kurserna gör du så här:

Skicka ett mejl till bonus@barometern.se med namn och kontaktuppgifter eller skicka ett vykort till Bonus, Barometern, 391 88 Kalmar. Ange vilken MTB-kurs du önskar att gå (nybörjare steg 1 eller fortsättning steg 2) och skriv en kort motivering varför just du vill ha en plats på MTB-kursen.

Sista dagen att skicka in en intresseanmälan är måndagen den 3 september.

Här är ett tv-inslag från Bonus Weekends crawlkurs i höstas.