Feature

Kalmarpar modeller för nätjättes kärlekskampanj

Kalmar Artikeln publicerades
Modeinfluencern Rebecka Rosengren från Kalmar och pojkvännen Gustav Eriksson Söderström är modeller för nätjätten Nelly.com.
Foto: Nicklas Göhle/Nelly.com
Modeinfluencern Rebecka Rosengren från Kalmar och pojkvännen Gustav Eriksson Söderström är modeller för nätjätten Nelly.com.

Rebecka Rosengren från Kalmar har samarbetat med Nelly.com tidigare. Nu är hon och pojkvännen Gustav Eriksson Söderström frontmodeller för nätjättens kampanj Free Love.

Du och din pojkvän Gustav Eriksson Söderström är modeller för modehuset Nelly.com – hur kommer det sig?

– Jag blev kontaktad en kväll via ett mejl av Nelly.com och drygt en vecka senare var vi i Köpenhamn för att plåta, så det var hur allt började. Jag har haft samarbeten Nelly.com tidigare så vi har haft lite kontakt innan.

Vad är det för modelljobb ni har gjort?

– Det är ett modelljobb för deras kampanj ”Free Love” som står för att alla ska få uttrycka sig hur man vill, älska vem man vill och se ut hur man vill. Tillsammans med oss var det två andra par. Plåtningen gick jättebra! Vi var ett stort underbart team på plats och det var en tvådagarsproduktion. Vi hade lite otur med vädret med snö och regn, men annars gick allt super!

Du är ju van att modella, men för din pojkvän Gustav var det första gången – vad tyckte han?

– Precis som jag så var han nervös! Men han såg det som en rolig utmaning och när vi väl kom till Köpenhamn och fick träffa hela Nellyteamet så släppte nervositeten, för alla var så himla gulliga! För mig var det en självklarhet att tacka ja och jag blev så glad när Gustav gjorde det också utan att tveka. Han kände att det var en chans att få göra något han aldrig gjort tidigare.

Blir det fler modelljobb för din del nu?

– Jag vet inte. Jag gillar att modella men samtidigt är det inte mitt jobb utan något jag gärna tackar ja till utöver mitt andra jobb med min blogg (rebeckarosengren.devote.se) och mina andra sociala medier.

Hur går det för dig som modeinfluencer just nu?

– Det går superbra! Jag är mer inspirerad än någonsin och ser fram emot allt som detta året har att erbjuda i jobbväg. I och med denna kampanjen så kunde det inte börja bättre.

Vad ser du fram emot för klädmode i vår?

– Åhh, det bara kliar i fingrarna när jag pratar om vårmodet! Jag längtar så efter att få klä mig i tunnare plagg. Det animalistiska mönstret är här för att stanna såsom leopard, ormprint så det kommer vi se mycket av även denna våren! Även dom jordnära färgerna såsom beige, sandigt och vitt! Men jag ser även fram emot att klä mig i mer färg och färgerna som jag märker dominerar när butikerna fyller på med vårnyheterna är gult, grön, lila och blått.

Rebecka Rosengren och Gustav Eriksson Söderström har båda ett stort intresse för mode.
Foto: Nicklas Göhle/Nelly.com
Rebecka Rosengren och Gustav Eriksson Söderström har båda ett stort intresse för mode.
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.