Drömboende

Johanna Jeansson, Kalmar:– Spontant skulle jag säga en musiker. Men vill man bo granne med en musiker egentligen? Det kanske blir mycket hög musik. Jag skulle vilja bo granne med Håkan Hellström eller Veronica Maggio. Jag tror att de är snälla och trevliga. Det vore kul att stöta på dem i trappuppgången och lära känna dem.
Foto:

Senaste nytt från Drömboende

 • Christin Lindeborg har jobbat på Gabriel Keramik i 29 år och är en van dekormålare. ”Det är handmålat och en del av charmen är att det inte ska se likadant ut hela tiden”, säger hon.
  Foto:

 • Den första slingan som skickades från Kanada har han kvar och består av lampor i olika färger. Men det mesta är varmvitt ljus. ”Det blir lite gulare, lite mer glödljus. Jag gillar inte kallvitt ljus”, säger Bo Wernersson.
  Foto:

 • I kanten syns fårullen där perukbuske och sommarrudbeckian slåss om uppmärksamheten. Anna Melanders trädgård är full av inspiration. I somras fotograferades Gudrun Sjödéns kommande klädkatalog på norra Öland och då gjordes ett besök i trädgården.
  Foto:

 • Huset har två sovrum och de tre sönerna delar rum. ”När vi letar efter eget hus är det inte viktigt att alla får varsitt rum, utan det handlar först och främst om läget”, säger Victoria Vestman.
  Foto: