Centerpartiet sviker sina borgerliga väljare

Debatt Artikeln publicerades

Kommunpolitik i Mörbylånga

Centern har valt vänsterkanten. Detta beklagar Kristdemokraterna djupt! Nu står valfriheten inom äldre- och barnomsorgen hotad, företagens frihet och trygghet i vår kommun står inte längre säker.

Alla ni som röstade på Centerpartiet för att ni ville se mer centerpolitik inom en borgerlig allians får nu istället bara mer socialistisk politik med övervägande risk för starkt inflytande från vänstern. Centern har tydligen inte lärt sig av sitt samarbete i Kalmar där det i princip bara ger makt och inflytande till Vänsterpartiet.

Vi förstår om det finns många centerpartistiska väljare där ute som känner sig svikna. Kristdemokraterna står fast och kommer fortsätta att driva borgerlig högerpolitik och finns kvar här som alternativ åt er inför valet 2022!

Eric Dicksson (KD), Mörbylånga kommun

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.