Christian Gustafsson

Follow Freddie Najgreen for fuck?s sake

Christian Gustafsson Artikeln publicerades

Fredrik Nygren och jag har jobbat ihop på avstånd i många år. Han kan så sjukt mycket mer om saker (med saker innefattas typ ALLT) än vad jag kan.

Spelar ingen roll om det handlar om Belle & Sebastian, högerbackar eller polisgrepp. Datorer och allt inom en mils radie från moderkortet ska vi inte prata om.

Det stör mig. Blir rädd av det. Känner mig så förbannat underlägsen och det är inte roligt när man går och tror att man är en smula allmänbildad, lite socialt kompetent och en "kan lite om mycket”-kille. Allt jag frågat Fredrik Nygren genom åren har han kunnat och han har alltid täckning för det.

Han är så jävla smart.

Skulle jag någon gång hamna i en sådan där stol där man får ringa en livlinevän, då skulle jag ringa Fredrik Nygren, tror jag. Trots att han svikit Oskarshamn och flyttat till Kalmar. En dödssynd i paritet med att lämna Bråbo IK för IF Ariel.

Lägg till allt detta att han är en blixtrande stilist (ovanligt i hans skrå: de nördiga datasnubbarna).

Och nu ska fanskapet börja blogga på Barometern/OT också. Bli min bloggranne, alltså. Jag kan inte annat göra än rekommendera er att slaviskt följa allt vad han skriver.

Era liv kommer bli lite bättre, lite lättare att leva.

Därtill kommer ni bli underhållna.

Här klickar ni och lägger till bloggen i nåt förbannat flöde (han kommer GARANTERAT tipsa hur ni gör i sinom tid).

Ovanstående är oomkullrunkeligt.

Sisådär. Nog med rättmätigt smicker för i dag.

God natt.

Ps. Den jäveln håller minst division 3-klass i innebandy också. Just sayin? Ds.