Tunnbrödsrullar med italiensk fyllning

Bonus Weekend Artikeln publicerades
Foto:Olof Elm

Tid: 10 min.

ca 25-30 bitar. Barnvänlig plockmat som är busenkel att göra.

Ingredienser:

3 rektangulära tunnbröd 8 soltorkade, inlagda tomater 1 kruka basilika 1 pkt (175 g) philadelphiaost 2 msk av oljan från de inlagda tomaterna salt svartpeppar

Gör så här:

Strimla tomaterna, hacka basilikan och rör samman med philadelphiaost och olja. Smaka av med salt och peppar. Bre på tunnbröd. Rulla ihop tunnbrödet som om det vore en rulltårta, och skär lagom stora munsbitar.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.