Crawla fritt i höst med Barometern-OT:s simskola

Bonus Weekend Artikeln publicerades
Första aktiviteten ut i Barometern-OT:s satsning, Bonus Weekend Inspiration, är tre crawlkurser i samarbete med Kalmar Simsällskap.
Foto:Paul Madej
Första aktiviteten ut i Barometern-OT:s satsning, Bonus Weekend Inspiration, är tre crawlkurser i samarbete med Kalmar Simsällskap.

Har du drömt om att lära dig crawla på riktigt? Eller är du redan en duktig simmare men skulle vilja bli ännu bättre. I Bonus Weekend Inspiration har du chansen att lära dig något nytt.

Med start den sista veckan i september drar vi i gång en ny satsning i Barometern-OT som vi kallar Bonus Weekend Inspiration. Med jämna mellanrum kommer vi att ge våra prenumeranter chansen att lära sig helt nya saker, men det blir även tillfälle för de som redan kan att lära sig ännu mer, och detta inom en rad olika områden. Det kan till exempel handla om att testa olika träningsformer eller ta del av inspirerande föreläsare.

Första aktiviteten ut är Barometerns simskola i samarbete med Kalmar Simsällskap, närmare bestämt tre crawlkurser med olika inriktning i Kalmars simhall, Äventyrsbadet. Varje kurs har plats för åtta av Barometern-OT:s prenumeranter.

Nybörjare steg 1: 10 tillfällen, måndagskvällar klockan 20.00-21.00, (v.39), start måndagen den 25 september.

Fortsättning steg 2: 5 tillfällen, torsdagskvällar klockan 20.00-21.00 (v.39-v.43), start torsdagen den 28 september.

Simträning steg 3: 5 tillfällen, tisdagar, lunchtid klockan 12.00-13.00 (v.39-v.43), start tisdagen den 26 september.

Gör så här om du vill vinna en plats på någon av crawlkuserna:

Är du prenumerant på Barometern-OT, minst 18 år gammal och intresserad av att gå någon av crawlkurserna gör du så här:

Skicka ett mejl till bonus@barometern.se med namn och kontaktuppgifter eller skicka ett vykort till Bonus, Barometern, 391 88 Kalmar. Ange vilken simkurs du önskar att gå (nybörjare steg 1, fortsättning steg 2 eller simträning steg 3) och skriv en kort motivering varför just du vill ha en plats på crawlkursen.

Sista dagen att skicka in en intresseanmälan är måndagen den 11 september.