Annons

VM-hjälten möter Fab Freddie i Let's dance

Spekulationerna stämmer. Thomas Ravelli är en av deltagarna i årets upplaga av Let's dance i TV4, där han får tävla mot bland andra Pårydssonen Fredrik ”Fab Freddie” Svensson.
Stockholm • Publicerad 27 februari 2019
Thomas Ravelli har inte vågar ställa upp i Let's dance förrän nu.
Thomas Ravelli har inte vågar ställa upp i Let's dance förrän nu.Foto: Henrik Montgomery/TT

Den tidigare fotbollsmålvakten och VM-hjälten har tillfrågats att vara med i lekprogrammet flera gånger tidigare, avslöjar han i TV4:s Nyhetsmorgon.

– Jag har inte haft tid. Den andra anledningen är att jag inte har vågat. Jag känner en rädsla för att visa upp mig i tv på bästa sändningstid. Jag kan ju inte det här, säger han.

Annons

Samtidigt är Ravelli känd för vissa danssteg – från efter en numera klassisk räddning mot Brasilien 1994.

– Det är helt spontant. Det är ju inget som jag har tränat på. Friidrottarna har faktiskt den övningen, de kallar den för Ravellidansen, säger han i Nyhetsmorgon.

Fab Freddie tävlar också i årets Let's dance.
Fab Freddie tävlar också i årets Let's dance.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Sedan tidigare är det klart att tv-programledaren Freddie "Fab Freddie" Svensson från Påryd, programledaren Kristin Kaspersen, sångaren Robin Bengtsson, debattören och tidigare handbollspelaren Linnéa Claeson, den före detta skidskytten Magdalena Forsberg, och skådespelaren Dan Ekborg deltar i årets Let's dance.

TT
Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons