Kultur

Välgörenhetskonsert till förmån för Stadsmissionen

Kalmar Artikeln publicerades

På onsdag den 13 mars är det en välgörenhetskonsert i Kalmar domkyrka, med välbekanta namn som Pernilla Ingvarsdotter, Thomas Björklund Svensson och Anna och Paul Thorstensson. Intäkterna går till Stadsmissionen.

Pernilla Ingvarsdotter medverkar på välgörenhetskonserten.
Pernilla Ingvarsdotter medverkar på välgörenhetskonserten.

Det är musikprofilen Lage Olsson som arrangerar konserten i samband med sin 80-årsdag den 13 mars. Önske- och välgörenhetskonserten genomförs till förmån för Kalmar Stadsmission och välkända sångare, körsångare och musiker medverkar, bland andra Pernilla Ingvarsdotter, Yvonne Tufvesson Rosenqvist, Thomas Björklund Svensson, Anna Thorstensson, Paul Thorstensson och Domkyrkokören.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.