Annons
Näringsliv

Tungt galapris får ny ägare

Guldfesten i Kalmar är bara fyra månader bort. Tolv priser ska delas ut – och ett av de tyngsta får ny ägare. ”Det är ett viktigt pris för näringslivet i Kalmar”, säger Barometerns marknads- och upplageansvariga Elis Nazmieva Eriksson.
Kalmar • Publicerad 15 november 2018 • Uppdaterad 16 november 2018
Elis Nazmieva Eriksson, marknads- och upplageansvarig på Barometern ska dela ut priset Årets Marknadsförare på Guldfesten 9 mars nästa år.
Elis Nazmieva Eriksson, marknads- och upplageansvarig på Barometern ska dela ut priset Årets Marknadsförare på Guldfesten 9 mars nästa år.Foto: Mats Holmertz

Ett pris som länge delats ut av Marknadsföreningen i Kalmar (MIK) är Årets Marknadsförare. Men sedan MIK numera är en del av Kalmarsund Promotion har priset bytt ägare. Nu är det Barometern som står som avsändare och blir därmed enda företag som står som ägare till två priser under Guldfesten.

– Det är verkligen roligt att vi nu har det här priset också. I mitt tycke är marknadsföringspriset ett av de tyngsta, säger Elis Nazmieva Eriksson.

Annons

När Barometern nu blir ägare av priset kommer det att bli en del nyheter. Inte minst blir det nu möjligt för vem som helst, även utanför näringslivet, att nominera en värdig kandidat som under året haft marknadsaktiviteter och som har varit särskilt kreativa, inspirerande och nytänkande.

Vinnaren utses sedan av en oberoende jury.

– För oss är det viktigt att släppa in utomstående aktörer. Det gör att priset är ännu tyngre och mer prestigefyllt att vinna då folket tagit fram kandidaterna. Totalt blir det fem personer i juryn, tre från Gota Media och två platser är externa, säger Elis Nazmieva Eriksson.

För att nominera en kandidat kan man gå in på nominera.barometern.se.

Jörgen StrömSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons