Annons

Svenskt stjärnskott spelar på Carlas café

Musikkvällarna på Carlas café på södra Öland avlöser varandra och näst på tur är det svenska stjärnskottet Isak Danielsson, som spelar den 17 juli.
Näsby • Publicerad 16 juli 2019
Isak Danielsson kommer till Öland.
Isak Danielsson kommer till Öland.Foto: Pressbild

21-åriga Isak Danielsson har beskrivits som en gammal själ i en ung mans kropp och han har jämförts med artister som Anthony & The Johnsons, James Blake och Sam Smith.

På Spotify har antalet streams sedan länge passerat 30 miljoner. Debutalbumet Yours släpptes i oktober 2018 och låten Ending har hörts i bland annat amerikanska tv-programmet So You Think You Can Dance och i Marvels tv-serie Cloak & Dagger.

Annons

Isak Danielsson spelar på Carlas café den 17 juli. Vanligtvis är det 16-årsgräns på konserterna på Carlas, men på Isak Danielssons konsert är det 13-årsgräns.

Konserterna som följer närmast på Carlas efter Isak Danielsson är Amanda Ginsburg (19 juli), Billy Momo (21 juli), Isabella Lundgren (24 juli) och Christian & the 2120's (26 juli).

Lyssna på Isak Danielssons skiva:

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons