Kultur

Svenskt stjärnskott spelar på Carlas café

Näsby Artikeln publicerades
Isak Danielsson kommer till Öland.
Foto: Pressbild
Isak Danielsson kommer till Öland.

Musikkvällarna på Carlas café på södra Öland avlöser varandra och näst på tur är det svenska stjärnskottet Isak Danielsson, som spelar den 17 juli.

21-åriga Isak Danielsson har beskrivits som en gammal själ i en ung mans kropp och han har jämförts med artister som Anthony & The Johnsons, James Blake och Sam Smith.

På Spotify har antalet streams sedan länge passerat 30 miljoner. Debutalbumet Yours släpptes i oktober 2018 och låten Ending har hörts i bland annat amerikanska tv-programmet So You Think You Can Dance och i Marvels tv-serie Cloak & Dagger.

Isak Danielsson spelar på Carlas café den 17 juli. Vanligtvis är det 16-årsgräns på konserterna på Carlas, men på Isak Danielssons konsert är det 13-årsgräns.

Konserterna som följer närmast på Carlas efter Isak Danielsson är Amanda Ginsburg (19 juli), Billy Momo (21 juli), Isabella Lundgren (24 juli) och Christian & the 2120's (26 juli).

Lyssna på Isak Danielssons skiva:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.