Annons

RFSL i Kalmar skapar klubbkväll

Den 6 april ordnar RFSL i Kalmar tillsammans med Kalmarbaserade evenemangsbolaget Frank Palms en klubbkväll på Söderport. Det blir bland annat show med Lavender Whip och Ima Queen, två dragqueens.
Kalmar • Publicerad 29 mars 2019 • Uppdaterad 5 april 2019
Ima Queen.
Ima Queen.Foto: Pressbild

”Överallt i landet skriker hbtq-personer om ett offentligt vardagsrum, en plats där alla är välkomna att andas ut, eller festa tills den nya dagen gryr. RFSL Kalmar och Frank Palms har hört nödropet och besvarar det lika snabbt”, skriver RFSL i Kalmar i ett pressmeddelande.

Temat för Klubb Conqueer-kvällen på Söderport är Lip-sync for your life och Ima Queen ska enligt pressmeddelandet battla mot Lavender Whip.

Lavender Whip.
Lavender Whip.Foto: Pressbild

RFSL, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter, är en ideell organisation som grundades 1950. RFSL:s målsättning är att samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter ska gälla för hbtq-personer som för alla andra i samhället.

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons