Kultur

Revyarna i Torsås släpper extraföreställning

REVY Artikeln publicerades
Revyarna i Torsås lockar storpublik och släpper extraföreställning.
Foto: Johanna Eriksson
Revyarna i Torsås lockar storpublik och släpper extraföreställning.

Redan innan premiären släppte Revyarna i Torsås tre extraföreställningar av Tuppvärmda!– en het revy. Nu, halvvägs in i spelperioden, släpps ytterligare en extraföreställning.

Den 2 mars ges extraföreställningen som blir revyns sista för säsongen.

– Det känns kalas, nu är vi upp i 19 föreställningar totalt, vilket är lika många som förra året då vi slog rekord, säger Peter Sjöstrand, producent och skådespelare i Revyarna i Torsås.

Barometern-OT:s recensent Gunilla Petri gav Tuppvärmda!– en het revy fyra fjädrar och skrev bland annat: ”Tungvrickande monologer, några lokala slängar och massor med sång och musik lockar till skratt och applåder”.

Föreställningen ges i Folkets hus, Torsås.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.