Annons

Ola Magnell drar på höstturné – gästar hemstaden Kalmar

Artisten och låtskrivaren Ola Magnell, uppvuxen i Kalmar, ger sig ut på vägarna i höst med turnén Innan elden brunnit ut.
Publicerad 25 april 2019
Ola Magnell ger konsert i sin gamla hemstad.
Ola Magnell ger konsert i sin gamla hemstad.

Musik

Turnén Innan elden brunnit ut, som också är titeln på en av Ola Magnells låtar, gör Ola Magnell tillsammans med gitarristen Jonatan Stenson. Den 14 november kommer de till Söderport i Kalmar. Vid avslutningen på Södra Teatern i Stockholm backas Ola Magnell upp av ett helt band och bjuder in hemliga gäster.

Intresset för Ola Magnells musik har ökat stadigt sedan början av 2000-talet. Förutom den trogna skaran som hängt med under alla år har även den yngre publiken hittat fram till den magnellska musikskatten. Allt som allt har det blivit runt 200 låtar. Mest kända är Påtalåten och Kliff som kom 1975 med albumet Nya perspektiv. Inalles har det blivit tolv album. Under sina 46 år som artist har Ola Magnell prisats flera gånger om för sina låtar.

Anna TörnkvistSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons