Annons

Maria Lundqvists show till Kalmar

Skådespelaren Maria Lundqvists show Om att våga flyga förlängs till hösten, och kommer då till Kalmar.
Kalmar • Publicerad 11 mars 2019
Maria Lundqvist.
Maria Lundqvist.Foto: Janerik Henriksson/TT

Maria Lundqvist har nyligen börjat turnera med sin show Om att våga flyga och tack vare högt biljettryck har föreställningar satts in även i höst. Ett av turnéstoppen blir då Kalmarsalen i Kalmar, den 17 oktober.

Maria Lundqvist är även aktuell med Colin Nutleys tv-serie Bröllop, begravning och dop, där hon spelar mot bland andra Helena Bergström. Hon har i mer än 30 år stått på scenen och har belönats med bland annat Guldbaggar, Guldmasker och Karamelodiktstipendiet.

Annons

I showen har sällskap av pianisten Arvid Svenungsson samt sin livspartner, sångaren och skådespelaren Kristoffer Hellström.

–Jag älskar att möta publiken öga mot öga. Om att våga flyga är mina egna tankar och lånade favorittexter om modet att våga ta sats. Jag är så otroligt ödmjuk inför att så stor publik hittat till föreställningen i vår, nu flyger jag högt och gränslöst glad vidare in i hösten, säger Maria Lundqvist.

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons