Annons

Lisa Miskovsky och Louisiana Avenue klara för Latitud 57

Latitud 57 släpper nu två nya akter till sommarens festival – Lisa Miskovsky och Louisiana Avenue.
OSKARSHAMN • Publicerad 26 mars 2019
Lisa Miskovsky och Louisiana Avenue kommer till Latitud.
Lisa Miskovsky och Louisiana Avenue kommer till Latitud.Foto: TT/Pressbild

Lisa Miskovsky är en landets mer namnkunniga artister och har under åren belönats med både Grammis och Rockbjörnar. Hon släpper ny musik inom kort och kommer med sitt band till Latitud 57.

– Jag har velat boka henne länge, hon är en fantastisk artist och har tunga låtar i bagaget. Det känns jättekul att ha bokat henne i sommar när hon har ny musik ute, säger Latitud 57:s festivalgeneral Christian Åberg.

Annons

Klara är också Stockholmsbandet Louisiana Avenue, som kallar sig för en glädjeorkester och garanterar sväng på Brädholmen i sommar.

– Jag såg dem på showcasefestivalen Sweden Live och golvades av deras framträdande. De skapar karnevalstämning, säger Christian Åberg.

Nu förstärker båda akterna sommarens Latitud 57 som hålls den 5-6 juli i Oskarshamn. Sedan tidigare är även följande artister klara: Ulf Lundell, Linnea Henriksson, Weeping Willows, Daniel Lemma & Hot This Year Band, Norlie & KKV, Hardcore Superstar och John De Sohn.

LÄS MER OM LATITUD 57:

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons