Kultur

Känd dj är klar för Latitud 57

Oskarshamn Artikeln publicerades

Svenska dj:en och producenten John De Sohn kommer tillbaka till Oskarshamnsfestivalen Latitud 57 i sommar.

John De Sohn.
Foto: Bass Nilsson
John De Sohn.

John De Sohn spelade på Latitud 57 för tre år sedan och blev då den första dj-akten som tog sig upp på stora scenen. I år kommer han tillbaka till Brädholmen för att spela på lördagen den 6 juli.

Den Ystadbördiga dj:en, som egentligen heter Björn Johnsson, slog igenom 2012 med låten Long time. Hans musik har sedan dess genererat flera hundra miljoner lyssningar på Spotify.

Latitud 57 äger rum 5-6 juli på Brädholmen i Oskarshamn. Klara artister sedan tidigare är Ulf Lundell, Linnea Henriksson, Weeping Willows, Daniel Lemma & Hot This Year Band, Norlie & KKV och Hardcore Superstar.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.