Annons

Janice och Suicide Zero kommer till Kalmar stadsfest

En av Suicide Zeros ambassadörer, sångerskan Janice, kommer att spela på Kalmar stadsfest.
Suicide Zero kommer också att finnas på plats under festivalen.
Kalmar • Publicerad 12 april 2019
Janice.
Janice.Foto: Paul Edwards

Souliga artisten Janice slog igenom 2016 med låten Don't need to och förra året släppte hon sin debutskiva. Hon var i år nominerad i kategorin Årets nykomling på Grammisgalan.

Janice kunde nyligen ses i finalavsnittet av SVT-serien Eagles, som har spelats in i Oskarshamn. I sommar spelar hon även på Oskarshamnsfestivalen Latitud 57.

Annons

Suicide Zero är en ideell organisation som sedan 2013 arbetar för att förebygga och radikalt minska antalet självmord. Organisationen kommer att finnas på plats under hela Kalmar stadsfest för att informera om sin verksamhet. I samverkan med Region Kalmar län kommer det också att anordnas aktiviteter för att öka kunskapen om psykisk ohälsa. Janice kommer prata om Suicide Zero på stadsfesten. 2011 tog hennes pappa sitt liv.

Kalmar stadsfest äger rum 8-10 augusti. Janice spelar på Larmtorget den 9 augusti.

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons