Annons

"Jag kommer gråta en skvätt på premiären"

Efter 37 år i revysvängen och flera år med Kalmarsundsrevyn har Eva Milesson valt att hoppa av. Nu vill hon satsa med på sång och sjunger i kväll, lördag den 20 oktober, rock'n'roll på Stufvenäs gästgifveri.
Torsås • Publicerad 19 oktober 2018
Eva Milesson sjöng nyligen på hyllningskonserten för Hans-Bertil Hagström i Torsås.
Eva Milesson sjöng nyligen på hyllningskonserten för Hans-Bertil Hagström i Torsås.Foto: Herman Omstedt

Berätta om rock'n'roll-kvällen.

– Jag och bandet (bestående av Bitte Appelqvist på gitarr, Niclas Höglind på gitarr, Oskar Appelqvist på gitarr och Kristoffer Johansson på trummor, reds anm) ska bjuda på en hel del låtar. Jag ska sjunga låtar av bland andra Jerry Williams, Abba, Beatles och Tina Turner. Sedan spelar bandet låtar utan mig också, då blir det nog mer klassisk 50-talsrock'n'roll.

Annons

Du kommer inte att dyka upp i Kalmarsundsrevyn i år, är det slut med revyandet?

– Ja, jag valde själv att hoppa. Det är inte på grund av åldern, det beror på att den glöd som ska finnas inte riktigt finns längre och då tycker jag att andra hungriga förmågor ska jobba i stället. Jag grät en skvätt när jag bestämde mig och jag kommer gråta en skvätt när jag går på premiären. Men det känns skönt!

Du sjöng nyligen Don't cry for me Argentina på den stora hyllningskonserten för Hans-Bertil Hagström vilket uppskattades av vår recensent. Hur viktigt är sång för dig?

– Jag fick flera positiva kommentarer efter att jag sjöng på den konserten, det är roligt. Många förnippar mig med revy och komik men jag har sjungit mycket genom åren och jag ser fram emot att sjunga mer. Det kan jag ju kanske göra nu när jag har mer tid.

Kim Ustamujic JohansenSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons