Annons

Hellströms skiva kommer i december

Håkan Hellström släpper ett nytt album den 14 december. Det avslöjar stjärnan i ett inlägg på Instagram i samband med att han släpper sin första nya låt sedan 2016.
Publicerad 30 november 2018
Håkan Hellströms konsert på Nya Ullevi i Göteborg 2017.
Håkan Hellströms konsert på Nya Ullevi i Göteborg 2017.Foto: Per Wahlberg/TT

Skivan får namnet Illusioner. Den nya singeln Vänta tills våren, sex och en halv minuter lång, blev tillgänglig på bland annat Spotify och Apple music vid midnatt och på artistens egen sajt ligger en textvideo ute.

Efter sin konsert på Ullevi 2017 meddelade Håkan Hellström att han inte skulle turnera eller spela live på ett tag, eftersom han ville samla ny inspiration. Den tycks ha kommit nu och i början av veckan släpptes en video där han syns spela in nya låtar i en studio.

Annons

Precis som tidigare har han skrivit tillsammans med radarpartnern Björn Olsson, avslöjade Olsson för Expressen.

– Tanken är väl att skivan kommer tidigast nästa år, men jag vill inte prata för mycket om den. Det är Håkans skiva. Men det är skitskoj. Och han är ju grym, sade Björn Olsson till tidningen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons