Kultur

Dolly Style till Kalmar i sommar

KALMAR Artikeln publicerades
Dolly Style
Foto: Lena Gunnarsson
Dolly Style

Molly, Holly och Polly packar väskan och ger sig ut på Sverigeturné. Under våren får 23 svenska städer, bland annat Kalmar, besök av Dolly Style.

Gruppen, som i år deltog i Melodifestivalen för tredje gången, kommer att ge sig ut på sin största turné hittills med start i april. Namnet på turnén är Dolly Style Cirkus Tour, och gruppen kommer vid samtliga turnéstopp att spela i Brazil Jacks cirkustält.

En av destinationerna under turnén är Kalmar, där Dolly Style kommer att spela den 31 juli.

– ​Det känns som att detta kommer att bli vår absolut roligaste turné hittills. Fatta vad kul att få uppträda inför alla våra fans i ett fint cirkustält. En maxad Dolly Style-show fylld av sång och dans direkt från manegen, säger bandet i ett uttalande på sin hemsida.

Dolly Style bildades 2014 och består numera av Mikaela Samuelsson (Molly), Caroline Aronsson (Polly) och Vilma Danielsson (Holly). Förutom sitt deltagande i Melodifestivalen 2019 har de även varit med i tävlingen 2015 med låten Hello Hi, samt 2016 med låten Rollercoaster.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.