Kultur

Daniel Lemma spelar på Latitud 57

Oskarshamn Artikeln publicerades

Skivaktuella reggae- och soulartisten Daniel Lemma är klar för Oskarshamnsfestivalen Latitud 57.

Med sig har han bandet Hot This Year Band.

Foto: Kim Svensson

I februari släppte Daniel Lemma sitt åttonde album Punch of love och på fredag, den 5 juli, spelar han med reggaekollektivet Hot This Year Band på Latitud 57:s lilla scen. Tillsammans bjuder de på tidlös reggae med rötterna i 70-talet.

Hot This Year Band har kompat och producerat svenska och internationella artister som Chronnix, Etzia, Kapten Röd och Syster Sol.

Latitud 57 äger rum på Brädholmen i Oskarshamn den 5-6 juli och klara sedan tidigare är Ulf Lundell, Linnea Henriksson, Weeping Willows, Norlie & KKV och Hardcore Superstar.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.