Kultur

Artister klara för kväll om psykisk ohälsa

Blomstermåla Artikeln publicerades

Den 14 september arrangeras en kväll om psykisk ohälsa i Blomstermåla Folkets hus. Fyra artister ska uppträda och två av dem är nu klara - Ingegerd Wessel och Marlene Oak.

Ingegerd Wessel.
Foto: Pressbild
Ingegerd Wessel.

Kvällen i Blomstermåla Folkets hus den 14 september arrangeras för att uppmärksamma pyskisk ohälsa. Organisationen Suicide Zero kommer att ha representanter på plats och kvällens överskott går till organisationen.

Fyra musikakter ska förgylla kvällen och två av dem är nu klara meddelar arrangörerna. Det handlar om två singer/songwriters - Ingegerd Wessel från Mönsterås och Marlene Oak från Stockholm.

Marlene Oak med band.
Foto: Pressbild
Marlene Oak med band.

Visartisten Ingegerd Wessel har släppt två skivor, Tindra dina ögon (2012) och Nya blad (2015).

Marlene Oak (Amanda Eklund) släppte sin debut-ep 2016 och hon uppmärksammas allt mer. Hennes musik utgår från folkmusik, country och blues.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.