Kultur

Anton Berg prisad för Årets podd

Priser Artikeln publicerades
Anton Berg.
Anton Berg.

Spår, med Anton Berg från Figeholm i spetsen blev utsedd till Årets podd på Swedish Content Awards.

Swedish Content Awards är Nordens största tävling för content marketing och ägde rum i Eric Ericsonhallen i Stockholm i helgen.

28 priser delades ut och i kategorin Årets podd tog podcasten Spår hem segern. Spår är en podcast om kända kriminalfall som görs av Anton Berg från Figeholm, norr om Oskarshamn, och Martin Johnson.

Ur motiveringen:

”Att sticka ut i djungeln av poddar är en konst i dag. Men framgången ligger i att förstå hur man berör, fångar och engagerar lyssnare på riktigt. Vår vinnare kombinerar nagelbitande fall och berättare med integritet som på riktigt skapar rättvisa i världen”.

Bland fallen som Spår tagit upp finns mordet i Kalamark och fallet Kaj Linna, Operation Playa samt Förlösamordet.

Anton Berg är också aktuell med romanen De aderton.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Barometern Oskarshamns-Tidningen och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.