Annonser

Annonsera smart

Annonser Artikeln publicerades

Vi har ett utbud av specialplaceringar för dig som vill sticka ut och synas lite extra.
I våra tidningar finns även återkommande bilagor, teman och en mängd olika aktiviteter för att skapa intressant läsning och därmed smarta annonseringstillfällen. Allt för att skapa så attraktiv annonsering som möjligt för dina kunder, våra läsare.

SPECIALPLACERING
Första sidan del 1 är en exklusiv placering av tidningens ansikte utåt, där annonsen även syns ute i alla tidningsställ. Du kan även välja att ligga på första sidan på del 2.
Börsen har en placering av annonsen som inte undgår att synas, mitt på sidan. Perfekt för dig med ett budskap för denna målgrupp eller som vill sticka ut.
På Tv-sidan kan du välja mellan att ligga med en modul mitt i tv-programstablån eller en större storlek övers på sidan.

TEMA & BILAGOR
Temasidor fi nns vid ett antal tillfällen under året i den ordinarie tidningen och innehåller läsvärda artiklar på ett specifikt ämne. Ett smart sätt att annonsera för en specifik målgrupp som är intresserade av just det aktuella temat.
Bilagor kommer tillsammans med ordinarie tidning och ibland även på vissa offentliga platser.

ANNONSPAKET
Sydostpress annonspaket når ut till över 300.000 läsare i Blekinge, Kronoberg och Kalmar län. För mer information se sydostpress. Mediekompaniet. Här ingår våra tidningar, tillsammans med 70 andra tidningar. Totalt har vi ca 2,9 miljoner läsare.
För mer information kontakta Mediekompaniet:
Tel 08-545 199 00 eller besök www.mediekompaniet.com