LevelSeven köper lokal konkurrent

Kalmar Artikeln publicerades
Foto:Jörgen Ström

Reklambyrån LevelSeven i Kalmar köper upp lokala konkurrenten Cvadrata. Det nya bolaget får sju medarbetare i Kalmar.

Från och med i morgon, tisdag, övertar LevelSeven samtliga aktier i Cvadrata.

– Det har varit en lång process där jag och Camilla (Garnman) har pratat om detta ur flera perspektiv. Genom att samla resurserna blir vi en bättre reklambyrå på flera sätt. Vi har olika styrkor och nu får vi en bredare kompetens, säger Åke Persson som är vd för LevelSeven.

Camilla Garnman har drivit Cvadrata i tolv år. Hon tar nu klivet från högst ansvarig till att fokusera på kundkontakter och projektledning.

– Våra kunder får tillgång till ett bredare team och jag ser detta som ett tillfälle att utveckla verksamheten, säger hon.

Både Camilla Garnman och Åke Persson har förberett sina respektive kunder på samgåendet – och har hittills inte mötts av några negativa reaktioner.

– Alla större kunder som vi har informerat har varit positiva och lyckönskat oss. Det känns väldigt bra, säger Åke Persson.

Cvadratas medarbetare kommer successivt att flytta in i LevelSevens lokaler i gamla Ångkvarnen. Utöver det finns ett antal medarbetare ute i landet som arbetar på provision.

– Vi blir nu en av Kalmars större aktörer i branschen och med bred kompetens ska det bli kul att driva det här bolaget, säger Åke Persson.